Om os

Hvad er Treiber?

Treiber er din løsning til effektiv ruteplanlægning og logistikoptimering.
Vores mål er at gøre det lettere for virksomheder at have flere chauffører og levere til deres kunder hurtigt og omkostningseffektivt.
Med Treiber kan du nemt beregne ruter til flere chauffører samtidig, uanset om du har ti chauffører, der skal besøge 300 leveringsadresser. Treiber genererer disse ruter automatisk på få sekunder. Vores fokus er at hjælpe virksomheder med at optimere deres tidsplaner, reducere køretid, skabe grønnere løsninger og give dem fuldt overblik over deres flåde.

Hvad gør Treiber?

Treiber arbejder med optimering af logistik - både for dem, som udregner logistikken, men også for chaufførerne. For at gøre dette mest effektivt, beregner vores produkt selv de mest optimale ruter med leveringstider og arbejdstider som parametre og kan klare det inden for få sekunder. I bund og grund består servicen af 4 punkter:

1 Adresser

Vi modtager data omkring jeres leveringer eller stops via Excel-import, manuelt input eller med integration.

2 Udregningen

Vi beregner det ønskede antal ruter ud fra de modtagne data og danner den mest optimale rute.

3 Ruter til app

Når I har godkendt ruterne, sendes de ud til chaufføren. Herfra kan chaufføren starte live navigationen og markere leveringsstatus på hver kørsel.

4 Dashboard

På jeres dashboard kan I se leveringsstatus og planlægge flere ruter på samme dag eller tilføje kørsler til en allerede eksisterende rute.