Om os

Hvad er Treiber?

Hos Treiber er vores formål at lette vores brugeres logistik. Vores mission er, at gøre det nemmere for virksomheder at have flere chauffører.
Med vores produkt, som har været efterspurgt i flere brancher, kan man nemt og simpelt beregne ruter til flere chauffører på en og samme tid.
Dette sker helt automatisk uden at man manuelt skal involvere sig i processen. Det kan fx være at ti chauffører skal køre 300 leveringsadresser.
Med Treiber bliver disse ruter automatisk genereret indenfor få sekunder.
Vores fokus er at hjælpe virksomheder, kommuner eller en tredje part med at optimere deres arbejdstid for ledelse, chauffører og medarbejdere samt at spare på faktorer som køretid, miljø og økonomi. Udover dette giver vi det fulde overblik over den samlede flåde.

Hvad gør Treiber?

Treiber arbejder med optimering af logistik - både for dem som udregner logistikken, men også for chaufførerne. For at gøre dette mest effektivt, beregner vores produkt selv de mest optimale ruter med leveringstider og arbejdstider som parametre og kan klare det indenfor få sekunder. I bund og grund består servicen af 4 punkter:

1 Adresser

Vi modtager data omkring jeres leveringer eller stops via Excel import eller manuelt input.

2 Udregningen

Vi beregner det ønskede antal ruter ud fra de modtaget data og danner den mest optimale rute.

3 Ruter til app

Når I har godkendt ruterne, sendes de ud til chaufføren. Herfra kan chaufføren starte live navigationen og markere leveringsstatus på hver kørsel.

4 Dashboard

På jeres dashboard kan I se leveringstatus og planlægge flere ruter på samme dag eller tilføje kørsler til en allerede eksisterende rute.