App

Treibers app giver hver enkelt chauffør fuldt overblik over dagens ruter. Chaufførens rute vises i appen, hvor der kan ses flere oplysninger om ruterne. Ligeledes kan chaufføren starte live navigation direkte fra appen. Treibers app er nem og brugervenlig med en enkel loginmetode, da telefonnummeret benyttes i stedet for brugernavn og kode. I appen vil leveringsstatus også blive markeret, så det kan ses på jeres Dashboard. Ved udgivelse af nye app-versioner opdateres appen automatisk, hvis automatisk opdatering er slået til på den pågældende telefon.

Liste over dine ruter

Dagens ruter vises i appen for hver enkelt chauffør.
Ruteoversigten giver hver chauffør det fulde overblik over, hvor mange stop en rute har, samt overblik over allerede kørte stop og deres leveringsstatus. Chaufføren har fuldt overblik over samlet køretid og antal kilometer. De viste ruter er de ruter, der er genereret til den specifikke chauffør i Treiber. Hvis en chauffør bliver tildelt flere ruter – eksempelvis en morgenkørsel og en eftermiddagskørsel - vil begge ruter kunne ses.

Forhåndsvisning af ruten

For at give chaufføren et grafisk overblik over den rute, der skal køres, vil der inden start på ruten blive vist en forhåndsvisning. Alle stop bliver vist. Uanset om der er en eller flere hundrede leveringer, vil Treiber vise den mest optimale rute.

Indbygget turn-by-turn navigation

Treiber-appen benytter Here Maps til live navigation og stemmestyring/talenavigation. Du behøver altså ikke at indtaste det i en GPS – alt er klar til kørsel. Når chaufføren klikker på "Start navigation," skal chaufføren blot følge navigationen til næste stop, da alle kørsler ligger i den rigtige rækkefølge.

Statusmarkering

Efter hver levering vil chaufføren blive bedt om at markere en leveringsstatus på adressen. Dette vil være synligt under ruten for hver levering, så der er et nemt overblik over hver levering.

Billededokumentation

Ved ankomst vil chaufføren have mulighed for at tage op til 4 billeder per levering og tilføje en chaufførnote. Dette vil automatisk blive sendt til serveren og være tilgængeligt online under ruten.

Andre funktioner i appen

Statusmarkering

Har chaufføren været der? Med appen skal chaufføren markere leveringsstatus på lokationen.

Ordrejournal

For at holde styr på allerede kørte leveringer, holdes der en journal over alle ruter, så man kan kigge tilbage på, hvem der kørte samt hvad tid leverancen blev leveret.