Cases

Her er et udsnit af kunder som idag benytter Treiber og deres historie

Her er et udsnit af kunder som idag benytter Treiber og deres historie

JJ Gruppen A/S

JJ Gruppen A/S løste problem med ineffektiv ruteplanlægning ved hjælp af Treiber. Ved hjælp af en automatiseret og optimeret ruteplanlægning, leveres der nu et komplet overblik over chaufførernes ruter - nemt at anvende og med dansk support. Optimeringen medførte store besparelser på tid og penge som samtidig førte til en grønnere løsning for JJ Gruppen A/S, samt ro i maven for kørselsplanlæggere og chauffører.

Læs hele casen her

Blomsterhuset Ramdal

Blomsterhuset Ramdal, er en kendt blomsterbutik med mange leveringssteder, der havde et problem med ruteplanlægningen af deres mange leveringer. For at løse dette problem undersøgte de forskellige ruteplanlægningssystemer på markedet og endte med at vælge Treiber. Ved at bruge Treiber kunne butikken nu effektivt planlægge ruter, spare tid og sikre at alle ordrer blev leveret. Resultatet var en markant forbedring i ruteplanlægning og øget kundetilfredshed.

Læs hele casen her

Frokost Kompagniet

Frokost Kompagniet brugte unødvendig tid på kørselsplanlægning, i forlængelse af en stigende efterspørgsel efter catering tjenester og dermed flere adresser at levere mad til. Frokost Kompagniet valgte at implementere Treiber, hvilket gjorde det nemt at planlægge ruterne og reducerede arbejdstiden på kørselsplanlægning og spare på omkostningerne.

Læs hele casen her

Passiflora

Passiflora er en blomsterbutik, der leverer blomster til forskellige destinationer. Butikken oplevede problemer med planlægning af leveringsruter- det tog simpelthen alt for lang tid. For at løse dette problem besluttede Passiflora at prøve Treiber som ruteplanlægningsværktøj. Med dette værktøj kunne de nu optimere deres leveringsruter og reducere den tid, der blev brugt på planlægningen.

Læs hele casen her