Læsetid: 2 minutter

JJ Gruppen A/S skyder genvej med Treiber

Vil du vide mere?

Book et uforpligtende møde eller stil os et hurtigt spørgsmål i vores livechat. Vi er tilgængelige på hverdage fra kl. 09 til 17

Fra manuel ruteplanlægning til automatiseret koordinering af kørsel

JJ Gruppen blev grundlagt i 2011 af Jonas Jørgensen – og har siden udviklet sig fra en enkeltmandsvirksomhed med fokus på brolægning og havearbejde til en stor organisation med et specialiseret team af tømrere, brolæggere, anlægsgartnere, strukturer og murere.

Som en naturlig del af virksomhedens vækst oplevede JJ Gruppen en betydelig udfordring med at planlægge og koordinere arbejdsopgaver blandt medarbejderne, især når det kom til manuel håndtering af deres ruteplanlægning og koordinering af kørsler.

For at tackle disse udfordringer implementerede JJ Gruppen Treiber, som er et avanceret ruteplanlægningsværktøj, som har forstærket virksomhedens logistikprocesser markant. Med Treiber kan nødvendige adresser nemt indtastes eller importeres i løsningen, hvorefter medarbejderne modtager en planlagt og optimeret rute direkte i Treibers chauffør-app.

Denne strategiske anvendelse af Treiber til at optimere kørsel og ruteplanlægning har forbedret JJ Gruppens daglige drift markant ved at forenkle opgaveløsningen og samtidig opnå betydelige besparelser i både tid og omkostninger til arbejdskraft og brændstof. Ydermere har en optimeret ruteplanlægning bidraget til en mere miljøvenlig kørsel ved at minimere unødvendige kørselsafstande – og undgå unødvendige kørsler.

Treibers ruteoptimeringsplatform har ikke kun løst JJ Gruppens logistiske udfordringer men også understøttet virksomhedens vækst og engagement i bæredygtighed gennem effektivisering af deres kørselsplanlægning. Vores danske supportteam har yderligere sikret en gnidningsfri implementering og anvendelse, hvilket cementerer Treiber som en væsentlig faktor i JJ Gruppens fremtidige driftsstrategi.

Jacob Friis

jfc@treiber.dk
+45 70 60 41 14

Kontakt os

Book en gratis demo eller spørg os om alt. Vi skal gøre vores bedste for at hjælpe dig! 

Prøv Treiber gratis i 14 dage. Platform til ruteoptimering og nem planlægning af ruter

Prøv gratis i 14 dage

Oplev hvordan vi kan spare dig og din virksomhed for tid, penge og brændstof – helt gratis i 14 dage

Book en demo

Book et uforpligtende onlinemøde med os. Mødeindkaldelse sendes automatisk via Microsoft Teams

Vælg foretrukken dato og tidspunkt