Læsetid: 2 minutter

Proof of Delivery

Digital bekræftelse af leveringer, som øger sporbarhed og pålidelighed

Indsaml dokumentation med vores mobilapp

Treibers “Proof of Delivery”-funktion gør det muligt at indsamle dokumentation af jeres afsluttede leveringer/services direkte i Treiber. Gennem vores mobilapp kan dine chauffører nemt angive status for den afsluttede levering eller service, hvorefter det er muligt at tilføje noter, samt billeder (Proof of Delivery).

Treibers “Proof of Delivery”-funktion forenkler dokumentationsprocessen ved jeres afsluttede leveringer/services – og gør det let at indsamle dokumentation for kvaliteten af jeres arbejde.

Nem adgang til vigtig information

Med få klik i appen har dine chauffører adgang til alle de funktioner, de behøver for at indsamle bevis for levering. Dette gør det muligt for dem hurtigt at registrere vigtige detaljer ved hvert stop på ruten, hvilket sikrer, at alle leveringer bliver korrekt dokumenteret.

Dokumenter jeres arbejde

Når en levering er fuldført, kan chaufførerne øjeblikkeligt opdatere status i appen med den relevante dokumentation. Dette sikrer, at din virksomhed har adgang til opdateret og nøjagtig leveringsdata, hvilket er afgørende for effektiv kundeservice og håndtering af eventuelle forespørgsler eller klager.

Ved at erstatte traditionelle papirbaserede leveringsbekræftelser med digital dokumentation, minimerer Treibers løsning mængden af manuelt papirarbejde. Det kan altså spare jer for både tid og ressourcer, men også en mere bæredygtig drift.

Fokus på brugervenlighed

Vores mobilapp er designet med henblik på at gøre hverdagen lettere for dine chauffører. Opsætningen er ligetil, og dine chauffører kan hurtigt komme i gang ved blot at downloade appen og logge ind med deres mobilnummer. Dette sikrer, at de uden større forberedelse kan begynde at navigere med Treiber – og dokumentere leveringerne, hvilket giver en smidig overgang til en mere digitaliseret og gennemskuelig leveringsproces.

Mathias Ebert Christensen

mec@treiber.dk
+45 70 60 41 14

Vil du vide mere?

Book et uforpligtende møde eller stil os et hurtigt spørgsmål i vores livechat. Vi er tilgængelige på hverdage fra kl. 09 til 17

Udforsk andre features

Kontakt os

Book en gratis demo eller spørg os om alt. Vi skal gøre vores bedste for at hjælpe dig! 

Prøv Treiber gratis i 14 dage. Platform til ruteoptimering og nem planlægning af ruter

Prøv gratis i 14 dage

Oplev hvordan vi kan spare dig og din virksomhed for tid, penge og brændstof – helt gratis i 14 dage

Book en demo

Book et uforpligtende onlinemøde med os. Mødeindkaldelse sendes automatisk via Microsoft Teams

Vælg foretrukken dato og tidspunkt