Læsetid: 2 minutter

Kørselsprofiler

Opsæt regler og præferencer for dine køretøjer og chaufførers vej til dine kunder

Opsæt regler for dine køretøjer

Hos Treiber forstår vi vigtigheden af præcis og effektiv ruteplanlægning. Med intelligente kørselsprofiler kan du indtaste nøjagtige oplysninger om dine køretøjers lastekapacitet og specifikationer, som sikrer, at alle ruter er skræddersyet til at imødekomme de specifikke behov (og begrænsninger) for dine køretøjer – uanset om det er personbiler, varevogne, lastbiler eller specialkøretøjer.

Undgå færger, broer eller motorveje

Vores platform giver dig friheden til at definere specifikke restriktioner for dine køretøjer. Ønsker du at undgå færger, broer eller motorveje? Med få klik kan du tilpasse kørselsprofilerne, så de overholder dine valgte restriktioner og altid vælger de mest optimale veje baseret på dine ønsker.

Forestil dig en situation, hvor din flåde inkluderer høje køretøjer (Lastbiler), som ikke kan passere under lave broer eller viadukter. Med Treiber kan du indstille højdebegrænsninger i kørselsprofilen, så rutesystemet automatisk undgår veje med lave passager, og i stedet vælger ruter, der er sikre og praktiske for dine køretøjer.

Brugervenlighed og Fleksibilitet:

Vores intuitive grænseflade gør det nemt for dig at oprette, tilpasse og administrere kørselsprofiler. Uanset om det drejer sig om en enkelt varevogn eller en hel flåde af specialkøretøjer, tilbyder Treiber en fleksibel løsning, der gør det muligt for dig at håndtere forskelligartede kørselsopgaver effektivt og sikkert. Dermed vil dine ruter altid er optimeres ud fra effektivitet, sikkerhed og overholdelse af alle nødvendige (og påkrævede) restriktioner.

Mathias Ebert Christensen

mec@treiber.dk
+45 70 60 41 14

Vil du vide mere?

Book et uforpligtende møde eller stil os et hurtigt spørgsmål i vores livechat. Vi er tilgængelige på hverdage fra kl. 09 til 17

Udforsk andre features

Kontakt os

Book en gratis demo eller spørg os om alt. Vi skal gøre vores bedste for at hjælpe dig! 

Prøv Treiber gratis i 14 dage. Platform til ruteoptimering og nem planlægning af ruter

Prøv gratis i 14 dage

Oplev hvordan vi kan spare dig og din virksomhed for tid, penge og brændstof – helt gratis i 14 dage

Book en demo

Book et uforpligtende onlinemøde med os. Mødeindkaldelse sendes automatisk via Microsoft Teams

Vælg foretrukken dato og tidspunkt