Læsetid: 1 minutter

API adgang

Integrer Treiber med dine eksisterende forretningssystemer

Forbind Treiber med dine systemer

Vi har et veldokumenteret API, som gør det simpelt at integrere Treiber med eksisterende løsninger, såsom enterprise resource planning (ERP) platforme, ordresystemer (OMS), Transportation Management Systemer (TMS) og andre tredjepartsløsninger. Og ved at integrere Treiber med jeres eksisterende løsninger/forretningssystemer kan I opnå næsten end-to-end automatisering af jeres ordrehåndtering, ruteplanlægning og ruteoptimering.

Automatiser opgaver

Vores API er designet til at være fleksibelt og brugervenligt. Det bør være let for jeres udviklere at anvende og giver jer mulighed for at udveksle data mellem jeres egne systemer og Treiber. Når Treiber er integreret via API, kan du automatisere opgaver som import af ordrer og starte optimeringsprocessen automatisk. Herudover kan informationer og hændelser i Treiber automatisk synkroniseres til dine systemer.

Vores kunder vælger oftest at opsætte deres API-integration til at automatisere import af ordrer/adresser og optimering af ruter, men der er mange andre muligheder med vores API.

Du kan læse vores API-dokumentation her. Vores udviklere svarer gerne på spørgsmål og hjælper jer igang med API-integrationen til Treiber.

Mathias Ebert Christensen

mec@treiber.dk
+45 70 60 41 14

Vil du vide mere?

Book et uforpligtende møde eller stil os et hurtigt spørgsmål i vores livechat. Vi er tilgængelige på hverdage fra kl. 09 til 17

Udforsk andre features

Kontakt os

Book en gratis demo eller spørg os om alt. Vi skal gøre vores bedste for at hjælpe dig! 

Prøv Treiber gratis i 14 dage. Platform til ruteoptimering og nem planlægning af ruter

Prøv gratis i 14 dage

Oplev hvordan vi kan spare dig og din virksomhed for tid, penge og brændstof – helt gratis i 14 dage

Book en demo

Book et uforpligtende onlinemøde med os. Mødeindkaldelse sendes automatisk via Microsoft Teams

Vælg foretrukken dato og tidspunkt