Læsetid: 4 minutter

Mobilapp til chauffører

Komplet overblik over aktiviteter og navigation direkte fra chaufførens egen telefon

Simpel mobilapp til dine chauffører eller servicefolk

Vi er i Treiber meget fokuserede på at, at vores løsning skal gøre hverdagen nemmere for vores kunder. Derfor har vi udviklet en smart mobilapp, som er en central del af vores ruteoptimeringssoftware. Når dine kørselsledere har planlagt og optimeret ruter, samt tildelt dem til en chauffør, vil de automatisk være tilgængelige for chaufføren i vores mobilapp til iOS eller Android.

Alt samlet på ét sted

Vores mobilapp til chauffører samler al nødvendig information på ét sted, som er afgørende for at sikre en pålidelig og effektiv kørsel og levering. Chaufførerne får blandt andet adgang til specikke ordre- og leveringsdetaljer, noter, tidsplaner, anslået køretid, kilometer og en integreret navigationsfunktion, som sikrer at ruten overholdes for at sikre rettidige leveringer, spare kilometer og give en god kundeoplevelse.

Alt opdateres i realtid

Når der foretages ændringer eller justeringer til igangværende ruter, opdateres alt i realtid, og chaufføren modtager automatisk en notifikation om, at der er foretaget en ændring til den igangværende rute. Det sikrer, at chaufføren altid holdes opdateret med de nyeste oplysninger, som kan påvirke deres kørsel og arbejdsdag.

Vores mobilapp er et værdifuldt værktøj for både chauffører og kørselsledere. Chaufførerne kan nemt opdatere status på deres leveringer eller services ved hvert stop direkte i appen, herunder information om mislykkede leveringer, gennemførte opgaver, og andet, som automatisk synkroniseres med kørselslederens dashboard i Treiber. Dette giver en strømlinet kommunikationsproces og sikrer, at alle parter er opdateret i realtid.

Kørselsledere kan desuden holde styr på chaufførernes nøjagtige position og fremskridt på deres ruter, hvilket gør det nemt at bevare overblikket og reagere hurtigt og effektivt, hvis ruten afviger fra den oprindelige plan.

Brugervenlig app, som er tilpasset til din virkelighed

App’en er udviklet til at være letanvendelig og minimere data og strømforbruget. På den måde sikrer vi, at vi understøtter de fleste leverings og servicesituationer. Herudover er app’en udviklet til både iOS og Android og understøtter responsivt design, så den problemfrit tilpasser sig til forskellige skærmstørrelser.

Enkel opsætning. Hurtig start

Opsætningen af Treibers mobilapp er ret simpel og kræver kun at dine chauffører downloader vores app fra enten Appstore eller Google Play store. App’en skal således ikke aktiveres for at virke, og det eneste dine kørselsledere skal sikre sig er, at chaufførens mobilnummer er angivet korrekt, samt at ruterne er tildelt korrekt til jeres chauffører.

Herefter kan dine chauffører logge ind i app’en med deres mobilnummer og en SMS-kode, som sendes til chaufførens mobilnummer. Når de er logget ind vises alle tilgængelige ruter i et simpelt dagsoverblik, hvor de kan starte navigationen mod jeres kunder.

Mere end en navigations-app

Vi bruger HERE maps til navigation, som blandt andet også anvendes af mange ledende bilfabrikanter som indbygget navigation i deres biler. Mange kunder foretrækker den indbyggede navigation, som automatisk tilpasser ruter efter den aktuelle trafiksituation, men det er også muligt at anvende jeres egen foretrukne navigationsapp (såsom Google Maps, Apple Maps, TomTom GO eller lign.).

Udover basisfunktioner til navigation giver appen mulighed for at registrere ekstra information og tilføje den til ordren, såsom leveringsstatus, noter, bevis for levering/service (Proof of Delivery).

Forbedret Kundeservice og effektivitet

Uanset hvilket kørselsbehov I har eller antallet af chauffører eller køretøjer, som I råder over, vil vores chauffør-app kunne forbedre jeres leverings/serviceeffektivt og bidrage til en omkostningsbesparelse, som I kan opgøre i tid, brændstofsbesparelser og slidtage på jeres køretøjer (service og reperationsomkostninger). Herudover vil I kunne tilbyde en markant bedre oplevelse for jeres kunder og sikre en mere gnidningsfri daglig drift og logistik.

Du kan også finde mere information omkring vores mobilapp her.

Mathias Ebert Christensen

mec@treiber.dk
+45 70 60 41 14

Vil du vide mere?

Book et uforpligtende møde eller stil os et hurtigt spørgsmål i vores livechat. Vi er tilgængelige på hverdage fra kl. 09 til 17

Udforsk andre features

Kontakt os

Book en gratis demo eller spørg os om alt. Vi skal gøre vores bedste for at hjælpe dig! 

Prøv Treiber gratis i 14 dage. Platform til ruteoptimering og nem planlægning af ruter

Prøv gratis i 14 dage

Oplev hvordan vi kan spare dig og din virksomhed for tid, penge og brændstof – helt gratis i 14 dage

Book en demo

Book et uforpligtende onlinemøde med os. Mødeindkaldelse sendes automatisk via Microsoft Teams

Vælg foretrukken dato og tidspunkt