Skyd genvej med Treibers app til chauffører

Giv dine chauffører et komplet overblik over deres ruter og leverancer i Treibers chauffør-app

Planlæg, optimer og naviger med Treiber

Planlæg dine ruter og send dem til dine chauffører

Send ruter til chauffører

Når du har planlagt dine ruter i Treiber, frigives de automatisk til dine optimerede ruter automatisk til dine chauffører via vores chauffør-app, som er tilgængelig til iOS og Android.  

Alle ruter, som er tilgængelige for chaufføren, vises automatisk i app’en med detaljer om antal ruter på dagen, planlagte stops, anslået køretid og kilometer, samt en opdateret oversigt over deres fremskridt på igangværende ruter

Komplet overblik over ruter

Vores interaktive forhåndsvisning giver chaufføren indsigt i vigtige detaljer, som er centrale for at sikre en rettidig og problemfri kørsel – uanset om der er 1 eller 100 stop på ruten!

Naviger direkte i app'en

Uanset om dine chauffører ønsker at navigere med Treibers indbyggede turn-by-turn navigation (Here Maps) eller Google Maps, Apple Maps, TomTom GO eller lignende, sørger app’en for at ruten altid gennemføres ud fra den optimerede og korrekte rækkefølge. 

Alt optimeres automatisk ud fra live trafikdata med afsæt i den køretøjstype, som ruten er optimeret ud fra – eksempelvis lastbil, varebil, personbil etc. 

Opdater status efter hvert besøg

Chaufføren har mulighed for at opdatere leveringsstatus direkte i App’en, når de har gennemført et stop, afhentning eller levering. 

Herudover er det nemt at indsamle Proof of Delivery, samt tilføjer billeder og noter for ved levering på det pågældende stop. 

Alt synkroniseres automatisk til Treiber, hvor kørselslederen kan følge chaufførens fremskridt på ruten i realtid, og holde sig opdateret om alt hvad chaufføren foretager sig på ruten

Prøv Treiber gratis i 14 dage

Opret din konto på 2 minutter - eller book en uforpligtende demo. Fri adgang til alle funktioner og fordele i hele prøveperioden. Intet kreditkort nødvendigt

Kontakt os

Book en gratis demo eller spørg os om alt. Vi skal gøre vores bedste for at hjælpe dig! 

Book en demo

Book et uforpligtende onlinemøde med os. Mødeindkaldelse sendes automatisk via Microsoft Teams

Vælg foretrukken dato og tidspunkt
Prøv Treiber gratis i 14 dage. Platform til ruteoptimering og nem planlægning af ruter

Prøv gratis i 14 dage

Oplev hvordan vi kan spare dig og din virksomhed for tid, penge og brændstof – helt gratis i 14 dage