Læsetid: 2 minutter

Live Dashboard

Overskueligt ruteoverblik og opdateringer om dine chaufførers fremskridt i realtid

Dynamisk og interaktivt rutekort

Vores dynamiske og interaktive rutekort er skabt til at give et fuldstændigt overblik over alle dine ruter i realtid. Og du kan nemt følge alle dine chaufførers fremskridt i realtid på kortet, så du kan reagere øjeblikkeligt på ændringer og optimere leveringsprocessen.

Vores rutekort giver dig mulighed for nemt at redigere ruter på en brugervenlig måde. En liste over ruter til venstre på rutekortet gør det let at justere rækkefølgen på stops og flytte adresser mellem ruter. Denne dynamiske funktionalitet sikrer, at du altid har fuld kontrol over, hvordan dine leveringer/services bliver organiseret på tværs af dine chauffører/køretøjer.

Track jeres fremskridt

Tag kontrollen over din flåde med vores live tracking-funktion. Se præcist, hvor dine chauffører befinder sig på kortet, og følg deres fremskridt i realtid. Dette niveau af overvågning giver dig ikke kun kontrol over leveringsprocessen, men også mulighed for hurtigt at reagere på eventuelle uforudsete hændelser.

Nem tildeling af nye stops

Uanset om du har en ny levering, der skal tildeles en rute, eller du ønsker at optimere eksisterende ruter, gør vores dynamiske rutekort det nemt. Klik på kortet for at tildele nye leveringer til ruter, og se automatisk ændringerne afspejlet i realtid. Dette reducerer ikke kun tidsspild, men sikrer også, at dine chauffører altid følger den mest effektive rute.

Jacob Friis

jfc@treiber.dk
+45 70 60 41 14

Vil du vide mere?

Book et uforpligtende møde eller stil os et hurtigt spørgsmål i vores livechat. Vi er tilgængelige på hverdage fra kl. 09 til 17

Udforsk andre features

Kontakt os

Book en gratis demo eller spørg os om alt. Vi skal gøre vores bedste for at hjælpe dig! 

Prøv Treiber gratis i 14 dage. Platform til ruteoptimering og nem planlægning af ruter

Prøv gratis i 14 dage

Oplev hvordan vi kan spare dig og din virksomhed for tid, penge og brændstof – helt gratis i 14 dage

Book en demo

Book et uforpligtende onlinemøde med os. Mødeindkaldelse sendes automatisk via Microsoft Teams

Vælg foretrukken dato og tidspunkt