Læsetid: 5 minutter

Automatiseret ruteplanlægning og optimering

Planlæg de mest effektive ruter for dine leverancer og services på få minutter

Effektiviser og automatiser jeres ruteplanlægning 

Med Treibers intelligente ruteoptimeringsplatform er det nemt, at planlægge og optimere ruter på tværs af chauffører og køretøjer på få minutter, som vil spare din virksomhed adskillige timer på jeres leveringer eller servicebesøg.  

Nem tilføjelse af ordrer/adresser 

Alle adresser som tilføjes i Treiber valideres automatisk mod det danske vejregister (DAWA) for at sikre, at alle stop kan matches med en kendt adresse. Ved ruter og kørsel, som går ud over danmarks grænser, er det muligt at validere adresser med enten Google Maps eller Open Street Map (OSM) i resten af verden.

Alt efter din virksomheds størrelse eller behov er det muligt at tilføje ordrer/adresser til Treiber ved enten at:  

  1. Tilføje ordrer/adresser manuelt ved indtastning 
  1. Importere en CSV-fil med op til 1.000 adresser pr. beregning 
  1. Indlæse ordrer/adresser automatisk via API-integration 

Beregning af ruter ud fra din virkelig 

Vores intelligente ruteoptimeringsplatform er bygget til at gøre avanceret ruteplanlægning simpelt. Vi planlægger altid de mest optimale og effektive ruter med afsæt i dine parametre/ordreoplysninger, som sikrer et smartere og mere omkostningseffektivt udgangspunkt for jeres kørsel.

Treibers optimeringsmotor tager nemlig adskillige forhold i betragtning, når vi beregner og optimerer ruter, såsom trafikmønstre, vejrforhold, uheld, chaufførernes arbejdstider, dine køretøjer, max antal stop, leveringsintervaller, servicetider og live trafikdata. 

Maksimal effektivitet 

Vi vurderer, at man ved at gå fra manuel planlægning til Treiber kan øge sin effektivitet i ruteplanlægningen med en faktor 10 på planlægningstiden alene, samt opnå en markant reducering af antal kørte kilometer, besparelse på brændstofudgifter, minimering af arbejdstid forbundet med kørsel, samt minimeret slid på køretøjer.  

Ved at bruge Treiber til ruteplanlægning og optimering opnår I dermed en mere omkostningseffektiv og bæredygtig drift (både økonomisk og miljømæssigt) 

Optimer ud fra antal chauffører eller køretøjer (Optimeringsmetode)

Optimering af ruter sker enten ud fra et valgt antal chauffører (Balanceret fordeling) eller nødvendige chauffører/køretøjer (Komplet optimering). Ved optimering af ruter ved Balanceret fordeling vil systemet automatisk fordele arbejdsbyrden og ruter mellem jeres valgte chauffører. Hvis I eksempelvis har 50 ordrer/stops på én dag og 5 chauffører til at gennemføre dagens leveringer/services, vil arbejdet således fordeles/balanceres mellem de 5 chauffører – alt efter hvad der er muligt ud fra ruternes længde, antal stops, leveringsintervaller mv.

Ved optimering ud fra Komplet optimering, vil systemet automatisk beregne præcist hvor mange chauffører eller køretøjer, som er nødvendige for at nå dagens leverancer/services, samt planlægge de optimale ruter til disse. Herudover er det muligt at planlægge til et fast antal køretøjer, så man i planlægningsøjeblikket ikke behøver at tage stilling til, hvilke chauffører, som skal køre ruterne, men udelukkende forholde sig til, hvor mange biler, man er nødt til at sende afsted den pågældende dag.

Forbedret kundeservice 

Treiber tager automatisk højde for en række kritiske faktorer, som leveringstider og kundespecifikke tidsvinduer, som sikrer at alle leveringer/services passer ind i kundens tidsplan og forventninger. Systemet er fleksibelt og kan tilpasses forskellige start- og sluttidspunkter for chaufførerne, og giver derfor mulighed for at planlægge under hensyntagen til arbejdstidsbegrænsninger og effektiv udnyttelse af køretøjernes kapacitet.

Samtidig adviseres kunderne automatisk omkring deres leverancer med vores indbyggede SMS-funktion, som for eksempel sender en SMS ved påbegyndelse af ruten og efter succesfuld levering/service.  

Brugervenlighed i fokus 

Treiber er bygget og designet efter en “less-is-more” tilgang. Vi tror ikke på, at antallet af knapper eller funktioner definerer hvor godt en ruteoptimeringsplatform fungerer i hverdagen for hverken dine chauffører eller kørselsledere/planlæggere.

Vores ambition er at drive vores kunders forretninger fremad med brugen af en simpel løsning, som gør hverdagen nemmere for dine kørselsledere og chauffører.

Ved at reducere planlægningstiden fra timer til minutter og øge antallet af mulige leveringer eller aftaler pr. dag, hjælper vi med at frigøre tid og ressourcer, som kan anvendes til andre vigtige opgaver.  

Se resultatet af Treiber med det samme 

Med Treiber ser vores kunder øjeblikkelige fordele: 

  • Planlægningstiden reduceres markant 
  • Flere fuldførte leveringer og aftaler pr. dag med samme antal chauffører, hvilket forbedrer produktiviteten. 
  • En betydelig reduktion i brændstofomkostninger og kørselsafstande, hvilket fører til lavere driftsomkostninger og en mere miljøvenlig tilgang. 
  • Forbedret kundetilfredshed gennem præcise og pålidelige leveringstider, Track and Trace og dynamiske SMS-notifikationer til dine kunder via SMS 

Altid et skridt foran

I en verden, hvor effektivitet og pålidelighed er afgørende for jeres evne til at konkurrere og øge bundlinjen, giver Treibers automatiserede ruteplanlægning dig de værktøjer, som din virksomhed behøver for at holde jeres forretning et skridt foran. Vi opdaterer konstant Treiber med nye funktioner og vores algoritmer forfines ofte for at sikre, at dine planlagte ruter altid er de mest effektive og økonomiske. 

Oplev forskellen i dag og start risikofrit med en gratis prøveperiode på 14 dage

Jacob Friis

jfc@treiber.dk
+45 70 60 41 14

Vil du vide mere?

Book et uforpligtende møde eller stil os et hurtigt spørgsmål i vores livechat. Vi er tilgængelige på hverdage fra kl. 09 til 17

Udforsk andre features

Kontakt os

Book en gratis demo eller spørg os om alt. Vi skal gøre vores bedste for at hjælpe dig! 

Prøv Treiber gratis i 14 dage. Platform til ruteoptimering og nem planlægning af ruter

Prøv gratis i 14 dage

Oplev hvordan vi kan spare dig og din virksomhed for tid, penge og brændstof – helt gratis i 14 dage

Book en demo

Book et uforpligtende onlinemøde med os. Mødeindkaldelse sendes automatisk via Microsoft Teams

Vælg foretrukken dato og tidspunkt