Kontakt os

Mød teamet og læs historien om Treiber

Kontakt os

Mathias Ebert Christensen

Partner & CTO

Ring på +45 70 60 41 14 eller send ham en mail på mec@treiber.dk

Jacob Friis Christensen

Partner & CCO

Ring på +45 70 60 41 14 eller send ham en mail på jfc@treiber.dk

Mathias Wolff Kjøller

Partner, Client Manager

Ring på +45 70 60 41 14 eller send ham en mail på mwk@treiber.dk

Christian Hjort-Westh

Partner

Ring på +45 70 60 41 14 eller send ham en mail på chw@treiber.dk

Historien om Treiber

Treiber (som i øvrigt betyder chauffør på tysk) blev grundlagt i 2020 af Mathias Ebert, som oprindeligt er uddannet webudvikler.

Mathias’ forældre ejede på daværende tidspunkt en blomsterforretning, som oplevede en kæmpe vækst i deres onlinebestillinger, især grundet COVID-19 og nedlukninger i Danmark. Det medførte at forældrenes blomsterforretning boomede og medarbejderne var derfor ofte under pres for at kunne følge med. Især højtider som ‘Mors dag’ var en kæmpe udfordring, da der skulle bindes, og leveres op imod 1.000 buketter på én dag inden for et fastlagt leveringsinterval.
Mens venner og familie hjalp til med leveringer, blev det Mathias’ ansvar at planlægge og håndtere logistikken for de mange leveringer på tværs af 20 chauffører. Og selv for en IT-kyndig person som ham, var det næsten en umulig opgave at håndtere så mange leveringer effektivt og undgå fejl.

Mathias afsøgte derfor markedet for mulige løsninger, og blev frustreret over, hvor avanceret ruteplanlægning og optimering af kørsel i virkeligheden er – selv med digitale værktøjer ved hånden.

Han så derfor et klart behov for en bedre løsning, som var mere nutidig, billigere og brugervenlig end det, som allerede fandtes på markedet. Han greb chancen og tog et lån i banken, som heldigvis var med på idéen – og begyndte derfor selv at udvikle et produkt, som senere skulle blive til den version af Treiber, som I ser i dag.

Helt nærliggende startede udviklingen med fokus på blomsterforretninger, men det viste sig hurtigt, at løsningens potentiale og interesser gik langt ud over blomsterbranchen, hvorfor Treiber i dag er designet til både at kunne understøtte leveringer og services.

Mathias’ vision var fra start helt klar: At skabe en ruteoptimeringsplatform, som ikke kun løste hans families udfordringer, men som kunne optimere kørsel og leveringer på tværs af brancher.

Vi synes selv, at vores historie er en ret sjov reminder om, hvordan en idé, som opstår i en blomsterforretning kan blive til en spirende iværksætterhistorie. 

Kontakt os

Book en gratis demo eller spørg os om alt. Vi skal gøre vores bedste for at hjælpe dig! 

Prøv Treiber gratis i 14 dage. Platform til ruteoptimering og nem planlægning af ruter

Prøv gratis i 14 dage

Oplev hvordan vi kan spare dig og din virksomhed for tid, penge og brændstof – helt gratis i 14 dage

Book en demo

Book et uforpligtende onlinemøde med os. Mødeindkaldelse sendes automatisk via Microsoft Teams

Vælg foretrukken dato og tidspunkt