Ruteoptimering gjort simpelt

Planlæg og optimer dine ruter på tværs af chauffører og køretøjer på minutter - og spar timer på din virksomheds leveringer eller servicebesøg

Planlæg ruter på minutter. Spar timer!

Nem planlægning og optimering af ruter

Avanceret planlægning gjort simpelt

Med Treibers intelligente ruteoptimeringsplatform er det nemt, at planlægge og optimere ruter på tværs af chauffører og køretøjer på få minutter, som vil spare din virksomhed adskillige timer på jeres leveringer eller servicebesøg.  

Vores intelligente ruteoptimeringsplatform er bygget til at gøre avanceret ruteplanlægning simpelt. Og vi planlægger altid de mest optimale og effektive ruter med afsæt i dine parametre/ordreoplysninger, som sikrer et smartere og mere omkostningseffektivt udgangspunkt for jeres kørsel

Komplet overblik over dine ruter

Vores interaktive rutekort giver et overskueligt og komplet overblik over dine planlagte ruter. Og du kan altid følge dine chaufførers fremskridt på ruterne og reagere hurtigt, hvis noget afviger fra den oprindelige plan. 

Du kan frit foretage ændringer til både planlagte og igangværende ruter, hvor alle ændringer og justeringer synkroniseres mellem vores dashboard/ruteplanlægger og vores mobilapp til dine chauffører.

Forstærk kundeoplevelsen

Treiber er bygget med fokus på at sikre en god kundeoplevelse – fra planlægningsøjeblikket til færdiggjort levering/service. 

Vores ruteoptimeringsplatform indeholder alle de funktioner og features, som du (og dine kunder) forventer, for at kunne tilbyde en så effektiv og gennemsigtig service, som muligt. 

Automatiserede og situationsbestemte SMS-notifikationer sørger blandt andet for, at dine kunder holdes opdateret hele vejen, og altid kan tjekke status for deres levering/service i vores Track & Trace-løsning. Herudover sikrer vores Proof of Delivery-funktion, at I altid kan dokumentere kvaliteten af jeres arbejde

Mærk forskellen med det samme

Med Treiber vil i opleve en markant forbedring af jeres overordnede effektivitet forbundet med jeres planlægning og kørsel. Samtidig vil I kunne eliminere manuelle arbejdsgange og øge antallet af leveringer pr. dag – uden flere chauffører og køretøjer!

Prøv Treiber gratis i 14 dage

Opret din konto på 2 minutter - eller book en uforpligtende demo. Fri adgang til alle funktioner og fordele i hele prøveperioden. Intet kreditkort nødvendigt

Kontakt os

Book en gratis demo eller spørg os om alt. Vi skal gøre vores bedste for at hjælpe dig! 

Book en demo

Book et uforpligtende onlinemøde med os. Mødeindkaldelse sendes automatisk via Microsoft Teams

Vælg foretrukken dato og tidspunkt
Prøv Treiber gratis i 14 dage. Platform til ruteoptimering og nem planlægning af ruter

Prøv gratis i 14 dage

Oplev hvordan vi kan spare dig og din virksomhed for tid, penge og brændstof – helt gratis i 14 dage