Læsetid: 2 minutter

Kapacitetsberegning

Optimer ruter ud fra dine tilgængelige køretøjer og deres kapacitet


Effektiv udnyttelse af dine køretøjers kapacitet

Med Treibers indbyggede kapacitetsberegner, optimeres dine ruter automatisk efter dine køretøjers lastekapacitet og volumen.

Systemet beregner automatisk ruter baseret på den faktiske vægt og volumen af lasten, hvilket sikrer, at hver eneste tur udnytter køretøjets potentiale bedst muligt (Utilization), hvilket gør det muligt at håndtere flere opgaver på den samme rute. Og ved at undgå tomme kørsler, opnår I også en effektivisering og en reduktion af det samlede antal ruter, hvilket bidrager til lavere driftsomkostninger, reduceret CO2-udslip og mindre brændstofforbrug.

Dynamisk tilpasning af ruter

Uanset om det drejer sig om lette pakker eller tungere gods, tilpasser ruten sig dynamisk til lastens karakteristika. Dette sikrer også, at ruter optimeres i forhold til afhentninger og leveringer, hvilket sparer værdifuld tid og ressourcer, samt sikrer, at køretøjet ikke overfyldes i løbet af den fastlagte rute.

Undgå overfyldte køretøjer

Overbelastning af køretøjer er ikke kun en risiko for sikkerheden (og dine køretøjers levetid), men kan også være på kant med loven. Treibers kapacitetsberegner sørger for, at alle ruter planlægges inden for de lovgivningsmæssige rammer for køretøjets lastekapacitet, hvilket minimerer risikoen for overtrædelser og sikrer, at din virksomhed opererer inden for lovens rammer.

Med vores kapacitetsberegner, som er en integreret del af Pick up & Delivery, sikres det, at alle ruter er optimeret til maksimal effektivitet og minimal miljøpåvirkning. Det er et intelligent værktøj, som giver jer mulighed for at optimere virksomhedens drift, reducere omkostninger og forbedre relationen til både kunder og miljøet.

Mathias Ebert Christensen

mec@treiber.dk
+45 70 60 41 14

Vil du vide mere?

Book et uforpligtende møde eller stil os et hurtigt spørgsmål i vores livechat. Vi er tilgængelige på hverdage fra kl. 09 til 17

Udforsk andre features

Kontakt os

Book en gratis demo eller spørg os om alt. Vi skal gøre vores bedste for at hjælpe dig! 

Prøv Treiber gratis i 14 dage. Platform til ruteoptimering og nem planlægning af ruter

Prøv gratis i 14 dage

Oplev hvordan vi kan spare dig og din virksomhed for tid, penge og brændstof – helt gratis i 14 dage

Book en demo

Book et uforpligtende onlinemøde med os. Mødeindkaldelse sendes automatisk via Microsoft Teams

Vælg foretrukken dato og tidspunkt